Официално: сгъваемият Motorola RAZR 2019 ще бъде представен на 13 ноември

0
564

Отдавна се носеха слухове, че легендарния телефон тип мида Motorola RAZR от началото на 2000-те години ще се завърне на пазара като сгъваем смартфон с гъвкав екран. Но нямаше информация кога устройството би могло да излезе на пазара. Ето че само преди няколко часа производителят обяви точната дата на анонса на Motorola RAZR 2019 (само се предполага, че това ще е името). Компанията изпрати покани за 13 ноември за събитие, на което ще бъде показан новият сгъваем и тънък смартфон.

Част от поканата е неголямо анимирано изображение, в което с лекота се разпознава силуетът на Motorola RAZR 2019.

Надписът към поканата гласи You’re going to flip разсейва всички съмнения. По всичко личи, че именно на 13 ноември ще се осъществи възраждането на легендата. Но Motorola тогава и Motorola сега са съвсем различни компании. Днес Motorola принадлежи на Lenovo и е възможно да предложи нещо много интересно.

Според изтеклата към днешен ден информация, Motorola Razr (2019) ще се базира на системата върху чипа Qualcomm Snapdragon 710. В разгънат вид основният екран е с размер на диагонала 6,2 инча и е с резолюция 2142х876 пиксела. В сгънат вид ще се използва допълнителен дисплей с резолюция 800х600 пиксела. Телефонът ще разполага с 4 или 6 GB оперативна памет и 64 или 128 GB флаш диск. Какво точно ще покаже Motorola ще разберем само след месец.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за