Официално: Xiaomi също се отказа да поставя зарядно в комплекта на смартфона

30
15320

Слуховете и най-различната предварителна информация за смартфона Xiaomi Mi 11 в уеб пространството стават все повече. Излизането на това устройство с нетърпение се очаква от потребителите и всяка изтекла вътрешна информация се посреща с интерес. Наскоро се появиха както качествени рендери на новия смартфон, така и реални снимки на мобилното устройство, които показаха цялата красота на неговия дизайн.

Наскоро се появи слух, че Xiaomi възнамерява да последва примера на Apple и да махне от кутийката със смартфона зарядното устройство. Но се оказа че това не е слух – на 26-ти декември тази година Xiaomi официално потвърди, че зарядно устройство в кутията с флагманския телефон няма да има.

Китайската компания публикува видео с презентацията на на кутийката, в която ще бъде поставен новия Xiaomi Mi 11. Клипът е доста къс и самият смартфон не е показан, но производителят заяви, че тя ще бъде много лека и много тънка, а това е постигнато чрез премахването на зарядното устройство от комплекта. Точно като Apple, и Xiaomi заяви, че по този начин се защитава околната среда от излишно замърсяване. И още, китайската компания сподели, че потребителите така или иначе вече имат зарядно от предишните смартфони, така че да се поставя още едно в комплекта няма никакъв смисъл и е по-разумно да се помисли за защитата на околната среда.

3 5 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
30 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари