Очаквайте новия смартфон K12 на OUKITEL с 10 000 mAh батерия и 6,3-инчов дисплей с капкообразен прорез

5
545

От четирите серии смартфони на OUKITEL, основната характеристика на „К“ серията е мощната акумулаторна батерия, осигуряваща много дълго време на автономна работа. В началото на месец април OUKITEL обяви смартфона K9 с голям 7,12-инчов дисплей и 6000 mAh батерия. А сега компанията представя нов смартфон с още по-мощна батерия. Това е мобилният телефон K12 с голям 6,3-инчов екран, FHD+ дисплей, 10 000 mAh батерия и бързо 5V/6A зарядно устройство.

Смартфонът OUKITEL K12 е модернизирана версия на K10, но с по-голям дисплей и по-мощен процесор. Телефонът ще има 6,3-инчов дисплей с резолюция 2340х1080 пиксела и съотношение на страните 19,5:9, което е удобно за гледане на филми и използване с една ръка. Рамата на телефона е направена от лека и здрава магнезиева сплав, а на гърба устройството има текстура, наподобяваща естествена кожа.

K12 се захранва от 10 000 mAh литиево-полимерна батерия. Със своята батерия с повишена плътност на енергията и новия 12 nm процесор с ниска консумация и интелигентна система за управление консумацията на електрическа енергия, K12 осигурява нормална работа за повече от една седмица. В комплекта с OUKITEL K12 е поставено и бързото 5V/6A зарядно. Предишните поколения смартфони с 10 000 mAh батерии се зареждаха напълно за 3-4 часа. Новото 5V/6A зарядно изцяло зарежда 10 000 mAh батерията на K12 само за 2 часа. Това спестява до 2 часа време.

Освен голям дисплей и мощна батерия, K12 разполага и с много памет: 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск. OUKITEL съобщи, че новият K12 ще излезе на пазара в края на месец май или началото на юни. Засега цените не са обявени. Бихте ли си взели този смартфон с голям екран с малък капкообразен отвор и мощна батерия?

 


Платено съобщение

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
0 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
ууукителПолимериНедялковжик-такMxm Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Mxm
Mxm

Защо не ? Зависи от камерата, защото съм мераклия на Redmi note 7 pro

жик-так
жик-так

а колко е дебел?

Недялков
Недялков

Голяма батерия и много рам , остава и цената да е поносима…! А за снимките си има фотоапарати…

Полимери
Полимери

Някой да каже за разликата между литиево полимерните и литиево йонните батерий

ууукител
ууукител

Един от големите проблеми на тия китайски изпълнения е обновлението на софтуера. Вече повече от година съм с К10 на същия производител и е застинал на 7.1.1 без обновяване от 2018 февруари… Освен това спийкъра се развали а камерата дори няма да я коментирам… Батерията обаче е трепач. Аз карам по седмица без зареждане.