Очаква се новият Samsung Galaxy Note 7 да има двойна основна камера

0
31

В началото на тази седмица се появи информация, че следващият модел Samsung Galaxy Note може да получи пореден номер 7, въпреки че се очакваше да е 6. След това в базата данни на индийска митница бе открит интересен запис, според който това ще бъде смартфон с огънат от двете страни екран и ще се нарича Galaxy Note 7 edge. А сега китайският уеб-портал ZOL публикува нова информация.

 

ZOL съобщи, че смартфонът Samsung Galaxy Note 7 edge ще има двойна основна камера. С проектирането на двойния оптичен модул се занимава отделът Samsung Electro-Mechanics, познат още и като SEMCO. Очаква се да се използват фотосензори, произведени от Samsung. Технически подробности за двойната камера засега няма.

Към днешен ден се предлагат немалко модели смартфони с двойна основна камера. Това са Huawei P9 и LG G5, а според последната неофициална информация, новият iPhone 7 Plus/Pro също ще има двойна камера. По всичко личи, че ще се образува стабилна тенденция за нова функционалност в смартфоните.

Очкава се, че конфигурацията на Note 6/7 Edge ще включва 5,8-инчов Quad HD дисплей, SoC Snapdragon 823 или Exynos, и 6 GB оперативна памет. Появи се информация, че новият смартфон ще разполага с технология за биометрична идентификация чрез сканиране ириса на окото, подобен на скенера, който бе използван в новия таблет Samsung Galaxy Tab Iris.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за