Очаква се RIM да представи следващата седмица BlackBerry Z10 и X10

0
38

Последните слухове, идващи от кухнята на канадския мобилен гигант RIM подсказват, че на 30 януари, когато се очаква официалното представяне на операционната система BlackBerry 10, ще видим и дългоочакваните смартфони Z10 и X10, съобщи Phonearena.com.

BlackBerry Z10 е устройство, съобразено изцяло с новите тенденции и ще предложи пълно сензорно управление без физическа клавиатура. Моделът X10 пък е предназначен за традиционалистите, които искат да се възползват от най-новите мобилни приложения, но не желаят да се разделят с добрата стара QWERTY клавиатура с реални бутони. При всички положения, следващата сряда RIM ще са в центъра на вниманието. Денят е важен за компанията и защото се явява последен шанс за нейното спасение. При евентуален провал на новата платформа и двата телефона канадците едва ли ще се задържат в бизнеса.

Вече е ясно, че BlackBerry 10 ще предложи подобен на Siri гласов асистент. Има и доста спекулации, че магазинът за приложения BlackBerry App World ще предлага филми и телевизионни предавания, но все още информацията не е потвърдена. Все пак станаха ясни доста подробности. От изтекли изображения видяхме как ще изглеждат приложенията за работа с Facebook, Twitter, LinkedIn и Foursquare, които ще идват фабрично заедно с операционната система.

По-долу можете да видите и някои от най-новите изтекли изображения, свързани с BlackBerry 10.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари