При нов инцидент с експлодирал iPhone 7, живеещият във Великобритания 42 годишен Лий Хейс, сериозно нарани дясната си ръка. Той плъзнал по екрана за да се обади, когато неговият едва тридневен iPhone 7 се обвил в пламъци. Хейс подмени смартфона и обмисля правни процедури.

В Глобалната мрежа се появи маса предварителна информация за iPhone 8, а историите за самовзривили се iPhone 7 не спират. Този път жертвата е 42 годишният Лий Хейс, чийто iPhone 7 избухна в пламъци не при зареждане, а при опит да се отговори на позвъняване.

Бях седнал в кухнята и чух да се звъни. Щом докоснах екрана за да отговоря, телефонът направо избухна“ – каза Хейс, който закупил този смартфон само преди три дни.

В ръката ми се набиха малки парченца стъкло, а приятелката ми ги вади от дни. Нараняването бе твърде лошо. Дясната ми ръка кървеше силно. Можех да загубя ръката си„.

Хейс замени своя iPhone 7, след като се оплака от злополуката, но не получи никаква компенсация. Той възнамерява да предприеме правни действия, за да бъде обезщетен по някакъв начин.

Apple отказа коментар по този случай. Въпреки това, очаква се корпорацията да извърши собствено разследване, както бе при случая с Бриана Оливас, която записа видео на своя горящ iPhone 7.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари