Нещо странно става с новия смартфон на Apple. Вече знаем, че сензорният екран спира да работи в студено време, на дисплея се появяват тънки зелени линии, открити бяха и други по-дребни нередности. А в края на миналата седмица бе забелязана още една неизправност, която свежда до нулата удоволствието от слушането на музика или гледането на видео.

На форума Reddit се появиха десетки съобщения от недоволни притежатели на iPhone X. Те се оплакват от постоянните проблеми с основния говорител на смартфона. Когато е включен, от него се разнасят пращене, страничен шум, ясно се чуват бръмчене и съскане, свистене и други шумове. С други думи, нормалното слушане на музика през говорителите на iPhone X е невъзможно, понеже звукът е с огромни изкривявания и е замърсен с шумовете от самия телефон.

Проблемът се наблюдава в абсолютно всички приложения, включително стандартните и не зависи от модификацията, цвета или нещо друго. Apple засега не коментира, а потребителите счетоха, че причината за този неприятен дефект е грешка в софтуера.

Проблемът прилича на проблема в смартфоните iPhone 8 и iPhone 8 Plus, в които от говорителя за разговори непрекъснато се чуваха странни и дразнещи звуци, които дори бяха по-силни от гласа на събеседника. Apple изчисти всичко с обновяването iOS 11.0.2 и навярно сега ще постъпи по същия начин.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

25 коментара за "Още една съществена неизправност в iPhone X – силно пращене на основния говорител"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
wpDiscuz