Нещо странно става с новия смартфон на Apple. Вече знаем, че сензорният екран спира да работи в студено време, на дисплея се появяват тънки зелени линии, открити бяха и други по-дребни нередности. А в края на миналата седмица бе забелязана още една неизправност, която свежда до нулата удоволствието от слушането на музика или гледането на видео.

На форума Reddit се появиха десетки съобщения от недоволни притежатели на iPhone X. Те се оплакват от постоянните проблеми с основния говорител на смартфона. Когато е включен, от него се разнасят пращене, страничен шум, ясно се чуват бръмчене и съскане, свистене и други шумове. С други думи, нормалното слушане на музика през говорителите на iPhone X е невъзможно, понеже звукът е с огромни изкривявания и е замърсен с шумовете от самия телефон.

Проблемът се наблюдава в абсолютно всички приложения, включително стандартните и не зависи от модификацията, цвета или нещо друго. Apple засега не коментира, а потребителите счетоха, че причината за този неприятен дефект е грешка в софтуера.

Проблемът прилича на проблема в смартфоните iPhone 8 и iPhone 8 Plus, в които от говорителя за разговори непрекъснато се чуваха странни и дразнещи звуци, които дори бяха по-силни от гласа на събеседника. Apple изчисти всичко с обновяването iOS 11.0.2 и навярно сега ще постъпи по същия начин.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

25 коментара за "Още една съществена неизправност в iPhone X – силно пращене на основния говорител"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Evr
Evr

Keep em comin.

Мангалата
Мангалата

Калинкееее, къде си?

Божката
Божката
Става ми изключително смешно, защото винаги имате полезни сведения за iPhone и Samsung. Могат да си хулят хората, както и за ябълки, така и за отхапаното от ябълката, но вие сте изключителни – kaldata.com, изумително добре давате повод да ви чете и едната мозъчна сеч, както и другата… Фактите са следните, някога и някъде из вашите статии – основно спрели, че всяко едно устройство в ръката на индианец може да си е*е крачето и да откаже. Дай му пръчка и пръчката няма да работи като хората и ще я брикне. Можете да сваляте рейтинга на коментара, да го качвате, кво… Виж още »
mda
mda

ти сериозно ли написа „чал“ вместо „чао“ ?

радо
радо

kaldata публикува всичко интересно от IT сектора, не мога да разбера какъв ти е проблема, нормално като всяка медия се бори за рейтинг, а чрез реклама изкарват пари за заплати, данъци и тнт
Важното е че публикува и проблемите със самсунг и проблемите с айфон – нормално най големите конкуренти. Едва ли ще тръгне да пише за windows mobile който от бъгове прилива

Кольо
Кольо

Гатанка:
Има зелени ивици и пращи…
Що е то 🙂

лайнукс мента
лайнукс мента

лайнукс мента

Стив Джобс
Стив Джобс

отговор: дисплей от Самсунг

Васил
Васил

когато Ви устройва, пишете колко по-добър бил екрана, защото бил проектиран от Apple, а когато не …

pi4a7a
pi4a7a

Стиви, помня като се казваше, че е най-добрия никой ползвател не споменаваше, че е от Самсунг..

Калин
Калин

Ами. Всички в купом дружно го споменавахте.
Като се появи зелената черта и настана оглошителна тишина 😀

pi4a7a
pi4a7a

Ааа не така, аз нищо не съм споменавал.

Калин
Калин

*оглушителна

жоро
жоро

Без да хейтвам ама този телефон тествали са го изобщо преди да го пуснат в продажба ? Подобно нещо бих очаквал от телефон за 110$ от китайски е-магазин, но за десетократно по-скъп. Интересно, че само при Apple и Samsung се появяват подобни проблемим и то в такъв мащаб. Нещо целия производствен процес явно е забозил.

1@1.com
1@1.com

И при другите се проявяват, но това са двете компании които произвеждат масово и се купува масово техни устройства, затова масово статиите са за тях. От друга гледан точка това са маркетингови трикове, едната компания да оплюе другата с цел по-високи продажби и трикове. Съмнява ме Хуявей, LG и т.н. да са безгрешни.

радо
радо

голяма работа едно пращене, то на ай-лумпените само туй да им проблема
Калина се е скрила и заработва пари за X

Калин
Калин

Минах през майка ти, тъкмо се връщам. Утре пак ще има какво да папаш ,не се плаши 😀

ak47
ak47

🙂 тая година работата дебела, сигурно е почнал втора/трета смяна във някои цех, че те хората 2600 лева не ги дават току така.

Калин
Калин

Хехе, на шаренко се радвате? Браво 😀

Калин
Калин

Moдераторе, ако ще триеш, трий като хората.
Инак ми дай и намен шанс да напсувам.

Калинчо ми лапа хуя
Калинчо ми лапа хуя

Щом още ти позволява да пишеш явно няма шанс да „трие като хората“- пропаднали и дрогирани олигофрени като теб трябва да бъдат обесвани, а не да пишат из нета…

радо
радо

да твоите псувни са всеизвестни, потребител на iOS (свикнал)

дрон
дрон

че кой нормален човек слуша музика за удоволствие на говорителите на телефона а не на слушалки????

Иван
Иван

Само да ви кажа, че когато видя стаитии за епъл или самсунг, най се забавлявам от коментарите отдолу. Почти няма значение какво пише в статията, но коментарите са най-забавни.

ФЕЙЛ
ФЕЙЛ

както вика DJ KHALED – AND ANOTHER ONE!