Партньор на Apple разкри подробности за iPhone 7s Plus

0
79

Робърт Хуан, изпълнителен директор на компанията Wistron, дългогодишен партньор на Apple, съобщи някои подробности около новия смартфон iPhone 7s Plus, анонса на който се очаква тази есен.

Хуан разказа за новите функции, които ще се появят в тазгодишния „ябълков“ смартфон, като например „водоустойчивост и безжично зареждане“. По думите на ръководителя на Wistron, ясно нарушаващ режима на поверителност, обикновено соблюдаван при подготовката за новите устройства на Apple, промените ще изискват нови методи за тестове на устройствата, а поради водонепропускливостта ще трябва да се промени и начина на сглобяване на така наречения iPhone 7s Plus.

Според слуховете, компанията Wistron участва в производството на 5,5-инчовите модели iPhone Plus на Apple, включително и настоящия флагмански смартфон iPhone 7 Plus.

През есента на тази година Apple ще представи три нови модела iPhone: флагманския iPhone 8 с изцяло нов дизайн и извит OLED-дисплей, и два модела от ново поколение, принадлежащи към семейството на iPhone 7 с течнокристални дисплеи и дизайн, който няма да се различава от този на предшествениците си. Според слуховете, всички три нови модела iPhone ще притежават функция за безжично зареждане.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за