OUKITEL WP5000 създава нова концепция при смартфоните с много добра защита от неблагоприятните външни условия. Смартфонът има съвсем тънък и лек корпус, мощна батерия и камера с висока резолюция.

Най-издръжливите смартфони по принцип се проектирани да бъдат здрави и издръжливи, за да могат да издържат на потапяне във вода, изпускане и други подобни. Но като правило, тези устройства не са особено привлекателни, понеже са доста големи по размер и са тежки. Но новият WP5000 задава един нов стандарт в това отношение.

OUKITEL WP5000 има тройна защита от военен клас срещу прах, вода и изпускане. Но въпреки защитите, дизайнът на мобилното устройство е много привлекателен. Телефонът е оборудван с 18:9 дисплей, защитен със закаленото стъкло Corning Gorilla Glass 3 и има двуцветен заден панел и метална рама, изготвена и полирана с помощта на най-съвременни технологии. Като цяло, смартфонът изглежда тънък, издължен и много елегантен, и изцяло променя представата за дебелия и тежък смартфон, защитен от външните неблагоприятни условия. Предлагат се модели с няколко цвята на корпуса, включително черен, оранжев и зелен.

Основните технически характеристики на WP5000 също са по-добри от защитените смартфони от подобен клас. Телефонът разполага с 5,7-инчов дисплей с резолюция 1440х720 пиксела и мощна 5200 mAh батерия. В комплекта е включено бързо 9V/2A бързо зарядно. Устройството се базира на процесора MediaTek Helio P25 и има 6 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск, а операционната система Android работи гладко и приятно.

Добре защитените от външни условия смартфони не трябва да са тромави и неудобни. WP5000 показва, че при добро проектиране, може да бъде направено устройство, което да бъде много добре защитено, но и да и да има дълга автономна работа, да е бързо и да прави много добри снимки. За да научите повече за новия смартфон, посетете официалния сайт на OUKITEL.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари