Последни вести за iPhone 11 – три устройства с подобрена камера. Кога ще е премиерата?

6
2232

И тази година ще видим три нови iPhone устройства, както миналата. Те ще бъдат с Apple A13 чип, който носи кодово име Cebu и модел T8030.

От 9to5Mac са разговаряли с хора, които са виждали устройствата. Опровергава се слуха, че Lightning портът ще бъде заменен от USB-C. Източниците са разгледали моделите D42 (iPhone 11), D43 (iPhone 11Max) и N104 (iPhone 11R). Те са наследниците респективно на iPhone XS, XS Max и iPhone XR. Очакваме да видим същите екрани като последния път – D42 и D43 ще имат 3x OLED Retina дисплей, а N104 ще разполага с 2x Liquid Retina дисплей. Посочва се, че ще имат същата разделителна способност като предшествениците си.

Първата новост е Taptic Engine

Спецификациите му не стават ясни, но той ще е насочен към това да подобри Haptic Touch. Това е софтуерната алтернатива за 3D Touch (нещо, което няма да видим и в тазгодишните телефони на Apple) и отговаря за докосванията на екрана.

Apple не успява да включи 3D Touch в нито един от моделите си след iPhone 6s. С iOS 13 се въвежда Haptic Touch (при който има нужда от по-продължително натискане) за всички устройства, включително iPad и iPod touch. Промените в операционната система и хардуерните подобрения в новите устройства трябва да позволят окончателната раздяла с 3D Touch системата.

Другата промяна ще е в областта на заснемането

Устройствата, които ще заменят XS моделите, ще имат три камери на гърба си, разположени в квадрат. Източниците са потвърдили, че изглежда много близо до кадрите, които вече циркулират в Интернет.

Очакваме широкоъгълна камера, както вече беше отбелязано от Bloomberg. Това ще отвори път на функционалност наречена Smart Frame. Камерата ще заснема и областта около рамката, която искаме, за да можем да местим рамката при нужда или да нанесем други корекции.

Предната камера на iPhone 11 също ще получи ъпгрейд – поддръжка за запис в забавен каданс на 120 кадъра в секунда.

Премиерата?

9to5Mac пише, че събитието за представянето на новите телефони ще се случи през септември, но от Apple още не са насрочили точната дата за това.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
4 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Memo
Memo

А и каква ще е цената-по добре да я кажат за коледа–че някои си купи подарък…..

Георги
Георги

999 долара и съответно 1150 долара за по-големия

Don
Don

999$ у хамерика.. тук малкия ще почва от 2к лева нагоре

Георги
Георги

Еми нормално 2200 ще е. Затова си ги купувам от Америка, щото тука зареждат повече дефектни бройки и са по-скъпи

Руси
Руси

Сушата като на високите модели huawei и samsung…

Kenshi
Kenshi

От цялата статия една дума се повтаря – ЪПГРЕЙД!!! Честито !!! Тия нямат срам!!!