Потребителите на iPhone вече водят разговори през WhatsApp?

0
28

В края на февруари по време на Мобилния световен конгрес в Барселона Главният изпълнителен директор на WhatsApp Ян Коум обеща, че популярното мобилно приложение ще се сдобие с възможност за гласови разговори през второто тримесечие на 2014 година. Месец март още не е изтекъл, но ето че, според данни на iPhoneItalia собствениците на iPhone вече имат достъп до новата функция.

Популярният италиански сайт публикува скрийншот изображения, където ясно се вижда опцията „Whatsapp Call“. Според iPhoneItalia става въпрос за бета версия на обновеното с функцията приложение за смартфона на Apple. Изображенията не просто потвърждават думите на Ян Коум, но и дори ни дават основание да вярваме, че новата опция ще бъде предоставена на потребителите на WhatsApp съвсем скоро.

От компанията, така или иначе, разполагат с всички технологии нужни за поддръжката на такава услуга. Самият Коум сподели по време на MWC 2014, че, според него, WhatsApp e „най-добрият гласов продукт на пазара“, посочвайки в подкрепа на това мнение факта, че приложението им използва малко данни и ги оптимизира по най-добрия начин. Към собствените им ресурси, освен това, вече са впрегнати и ресурсите на Facebook, които купиха малката, но успешна компания в сделка за $19 милиарда.
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари