Потребителите на Nokia Lumia 820 вече могат сами да си направят нов панел

0
31

Nokia пуснаха комплекти от 3D шаблони, спецификации и подробно описание на материалите, с които всеки собственик на смартфон Nokia Lumia 820 ще може сам да си направи нов панел. Става въпрос за цветната подвижна част, която покрива гърба на телефона. Макар че от компанията винаги са предлагали избор на панел едва сега всеки от нас може сам да си направи такъв.

Разбира се, както може би сте се досетили от съчетанието „3D шаблони“, от комплекта ще извлекат полза само тези собственици на Lumia 820, които имат 3D принтер. С помощта на тези шаблони потребителите просто ще трябва да заредят желания от тях материал и машината сама ще им изпечата нов гръб за телефона.

Макар че 3D принтерите все още са доста скъпи от Nokia вярват, че един ден ще се превърнат в често срещан продукт у дома. Ето защо те започват да инвестират силно в подобни технологии. Маркетинговият мениджър на финландската компания Джон Нийланд все пак подчерта, че комплектът за Lumia 820 е създаден именно за онези почитатели на технологиите, които държат да са първите изпробвали някой иновативен и вълнуващ продукт. Комплектът е напълно безплатен и може да се намери на официалния сайт на Nokia.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари