Потребители съобщават за проблеми с екрана на Samsung Galaxy S20 FE

0
500

Samsung се представи много добре на пазара за бюджетни смартфони с анонсирането на Galaxy S20 FE. Това е един сравнително евтин мобилен телефон, с който южнокорейският гигант изненада конкуренцията. Но всъщност новият Galaxy S20 FE само показа неопитността на Samsung в създаването и производството на мобилни устройства от подобен ценови клас.

Смартфонът Galaxy S20 FE се харесва на потребителите по много причини: отличният IP рейтинг, високата производителност, отличната камера, честотата на опресняване на екрана 120 Hz и дългата автономна работа. За да бъде перфектен, този телефон би трябвало да има стандартно 3,5 мм гнездо, но редица уеб портали останаха доволни от тестовете на мобилното устройство.

А сега в различните форуми започнаха да се появяват съобщения от потребители, които са закупили Galaxy S20 FE, но имат сериозни проблеми със сензорния екран на смартфона. Оказа се, че отделни зони на екрана намаляват чувствителността си и има случаи, в които сензорният дисплей напълно спира да реагира.

Всички се надяваха Samsung да реши този проблем с актуализация на фърмуера, но нито   един от досега излезлите пачове не оправя нещата. Ъпдейтът по сигурността за месец ноември тази година дойде и вече е в миналото, но проблемите със сензорния екран на Galaxy S20 FE продължават.

Засега няма коментар от страна на Samsung по отношение на този проблем, но навярно компанията ще се позабави заради разгорялата се втора вълна от новия коронавирус.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари