Потребител на портала Reddit съобщи, че е имал възможност в продължение на 20 минути да пробва със собствените си ръце смартфона Samsung Galaxy S9 с процесор Snapdragon 845 и веднага сподели своите впечатления.

Samsung Galaxy S9 още не е официално анонсиран, но потребителят отговори на почти всички въпроси, зададени от почитателите на южнокорейския бранд.

Според тази информация, дизайнът на новия смартфон прилича на външния вид на миналогодишния Galaxy S8, като усещането в ръката е същото. Основната разлика е, че скенерът за пръстови отпечатъци е разположен под камерата. Корпусът на телефона сега не е гланциран, както бе при неговия предшественик, а е матов. Поставени са два стерео говорителя – един на долния край, а другият – над екрана.

Reddit потребителят потвърди за променливата бленда на устройството и че смартфонът може да заснема 4K@60FPS, 1080p@240FPS и 720p@480FPS видео. Няма да има възможност за заснемане със скорост 1000 кадъра в секунда, както се твърдеше по-рано. Ще има и анимирани емотикони за предната камера, които използват по-различна технология от iPhone X. Тази технология работи на съвсем друг принцип и не е толкова добра, както технологията на Apple.

Да си припомним, че официалната презентация на новите флагмани очакваме на 25 февруари – тоест, съвсем скоро.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
КуртиПенчоФен Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Фен
Фен

I don’t care!
I need white one!

Пенчо
Пенчо

Айде че нямаме търпение

Курти
Курти

„Πoтpeбитeл нa пopтaлa Rеddіt cъoбщи, чe e имaл възмoжнocт в пpoдължeниe нa 20 минyти дa пpoбвa cъc coбcтвeнитe cи pъцe cмapтфoнa Ѕаmѕung Gаlаху Ѕ9 c пpoцecop Ѕnарdrаgоn 845 и вeднaгa cпoдeли cвoитe впeчaтлeния.“
Е как от един потребител сте си изградили мнение за този телефон,джанъм нямам идея.