Появиха се първите предполагаеми характеристики за Moto Z4

0
250

Презентацията на очаквания от мнозина смартфон Moto Z4 в рамките на бранда Motorola се очаква съвсем скоро и в уеб пространството изтича все повече информация за новото мобилно устройство. Но появилите се в интернет характеристики изглеждат твърде противоречиво.

Уеб порталът Droid-life цитира „вътрешни маркетингови материали“ на компанията, според които в смартфона Moto Z4 ще се използва системата върху чипа от средно ниво Snapdragon 675, а основната камера ще бъде единична, с резолюция 48 мегапиксела. Това изглежда доста странно, понеже моделът Moto Z3 от предишното поколение се базира на SoC от флагманско ниво Snapdragon 835 и има двойна камера на задния панел.

Заедно с това, някои технически характеристики на Moto Z4 са подобрени в сравнение с неговия предшественик. Така например, той е оборудван с по-голям 6,4-инчов AMOLED дисплей с малък капкообразен отвор за предната камера и батерия с по-голям капацитет – 3600 mAh. Освен това, миналогодишната предна камера с резолюция 8 МР ще отстъпи място на нова камера с 25 МР сензор. Ще има стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо и скенер за пръстови отпечатъци, вграден в екрана на дисплея. Очакват се 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск.

Вероятно ще се поддържат и мобилните мрежи от пето поколение 5G, но чрез отделен сменяем модул Moto Mod.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за