Появиха се слухове за цената на Sony Ericsson X8

0
35

Шведските производители от Sony Ericsson официално анонсираха своя модел XPERIA X8 още в средата на месец юни на тази година. Тогава стана ясно, че мобилният телефон ще пристигне с множество екстри, убийствен дизайн и със сигурност ще предизвика много вълнение у аудиторията.

В момента всички характеристики на Sony Ericsson XPERIA X8 са вече ясни на потребителите. Остана само аудиторията да дочака и дебюта на уникалния модел. Като размери мобилният телефон ще е нещо средно между изключително миниатюрния X10 mini и сравнително големия Х10, които са от същата най-нова серия на шведските производители. Интефейсът на Xperia X8 представлява четири софтуерни бутона в ъглите за бърз достъп до различни приложения, благодарение на които телефонът може много лесно да се използва дори само с една ръка. За бърз достъп до социалните мрежи ще се погрижи TimeScape. Телефонът ще пристигне и с вече добре познатия infinite бутон.

Операционната система на Sony Ericsson XPERIA X8, разбира се, е Android. В магазина на Android потребителите ще имат възможността да се сдобият с множество допълнителни приложения и игри. Sony Ericsson Xperia X8 е перфектен за мултимедийно забавление, като с него можете да играете разнообразни игри, да гледате клипове, да слушате любимата си музика, да сърфирате безпроблемно из интернет и да правите купища снимки за спомен с вградената 3,2-мегапикселова камера. Освен всичко изброено досега Sony Ericsson XPERIA X8 ще пристигне с 600MHz процесор и 128MB RAM памет.

Наскоро из интернет пространството се разнесе слух за цената на предстоящия да се появи Sony Ericsson XPERIA X8. Според някои онлайн медии новият мобилен телефон на шведските производители ще струва около 300 долара в САЩ. Що се касае до цената на XPERIA X8 в Европа, тя ще е сравнително по-ниска – 200 долара. Тези данни обаче все още не са потвърдени от Sony Ericsson. Както знаете, компанията обеща да пусне телефона до края на третото тримесечие. Това означава, че съвсем скоро шведската компания ще анонсира официално цената на модела XPERIA X8.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари