Както всички знаем, на 27 март Huawei ще обяви смартфоните си от P серията. Според наличната информация, очакваме Huawei да пусне серията P в три различни варианта: P20, P20 Pro и P20 Lite. Но благодарение на протектор от Китай, имаме няколко наскоро изтекли изображения с представянето на още един модел Huawei P20, получил името Huawei P20 Porsche Design, който може да се окаже с няколко подобрения в дизайна.

В слуховете за новата серия се акцентира върху това, че Huawei P20 Pro ще се появи с три лещи в задната част с вертикална ориентация, но последните течове предполагат, че дизайнът на Huawei P20 Porshe може да се превърне в леко променен вариант на P20 Pro. По-долу са представени и снимките на предполагаемия дизайн на Huawei P20 Porsche. За разлика от версия P20 Рro, той ще бъде с хоризонтално разположена тройна система от камери с LED-светкавица между тях. В настройката на тройната камера може да се използва един и същ широкоъгълен обектив, телеобектив и стандартен обектив, както е в модела P20 Pro.

Все още не е съвсем ясно, че дизайнът на Huawei P20 Porsche ще има изрезка върху дисплея, както и трите други варианта. Но по появилите се снимки съвсем ясно виждаме, че нито отпред, нито отзад на телефона има скенер за пръстови отпечатъци и това ни навежда на мисълта, че устройството може да има сензорен скенер за пръстови отпечатъци, вграден в дисплея.

Накрая, източникът съобщава, че следва да имаме предвид, че P20 Porsche Design ще струва около 10 000 юана (~ 1580 долара).

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари