Редица медии съобщиха, че в края на тази година или в началото на следващата ще се състои официалната презентация на смартфона Microsoft Surface Phone.

Мобилното устройство от нов тип ще работи под управлението на операционната система Windows 10 за ARM процесори с графичната среда Andromeda OS. Именно тя адаптира целия Windows интерфейс към сравнително малкия размер на екрана. Според изтеклата информация, Microsoft Surface Phone ще има три екрана, двата от които ще могат да образуват един по-голям дисплей.

А днес се появиха изображенията на работещ Microsoft Surface Phone. Устройството изглежда великолепно. Корпусът изглежда е направен от стомана, а самият смартфон наистина е сгъваем и може да се превръща в таблет. Дори се поддържа фирмения стилус Surface Pen, който тук е с по-малък размер.

Очаква се, че използваната в този иновативен смартфон операционна система ще може да изпълнява всичкия типичен за нея софтуер. Включително приложения и игри. Microsoft Surface Phone ще може да се използва като основен компютър. А с помощта на док станция, той ще може да се превърне в пълноценен PC с голям монитор, мишка и клавиатура.

Двата екрана на Surface Phone са едно цяло и улесняват работата. Така например, единият дисплей може да показва Microsoft Word, а другият – клавиатура. А на снимките с вижда, че дисплеят заема почти целия преден панел и съотношението на страните е като при сегашните съвременни телефони.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари