Появиха се снимки на HTC телефон

0
59

Преди няколко дни в интернет изтекоха снимки на нов мобилен телефон от HTC, който засега е с името “Merge”. За устройството липсва всякаква информация, като можем да се ръководим единствено от снимките, а както знаете, данните от снимките винаги са доста оскъдни.

Не е ясно какви мрежи ще се поддържат от телефона, нито кога и на каква цена ще дебютира. Предполага се, обаче, че HTC Merge ще се появи от Verizon, като се има предвид многобройните сделки, които са сключени до този момент с оператора.

Известно е, че HTC Merge ще има 8-мегапикселова камера със светкавица, предна камера, 4.3-инчов сензорен дисплей, стандартна букса за слушалки и краче, което подпира телефона, в случай, че телефонът е поставен върху права повърхност. На задния панел на телефона пише Sense UI, което предполага, че устройството ще работи с мобилната операционна система Android OS. От Engadget съобщиха, че HTC Merge ще работи с 1-гигахерцов процесор. Снимките ще може да видите по-долу.

От HTC подготвят доста телефони. Наскоро се появиха пълните спецификации на HTC Desire HD и HTC Desire Z, а малко по-рано изтекоха клипчета и снимки, показващи HTC Mozart и HTC Schubert.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари