Появи се видео с концепция за iPhone 13 Pro 5G, което показва много обещаващ дизайн

4
1629

Не мина кой знае колко време от пускането на iPhone 12 серията, вече много активно се говори за iPhone 13. Очакванията са да видим първия смартфон без портове. Сега ще разгледаме едно видео, което визуализира концепцията.

Като общи черти на телефона, не виждаме кой знае каква разлика с последните iPhone-и

Формата остава долу-горе същата и поне за сега информацията е, че няма да се промени кой знае колко отделението за камерите. Но самият факт, че няма да има никакви портове по корпуса отваря много визията.

Другото, което се забелязва като разлика, е смаляването на прореза за предната камерата. Едва ли ще видим неговото елиминиране и замяна с камера под дисплея. Да, може би, ако е кръгъл е по-компактно и по-красиво, но тук вече говорим за дизайн, който е част от Apple iPhone естетиката.

Видеото е дело на Hacker 34. За основа е използван дизайна на iPhone 12 Pro, а върху нея са изобразени част от слуховете и течовете на информация, които вече кръжат активно в Интернет.

Едно от показаните неща във видеото, което най-вероятно няма да се появи в iPhone 13, но според Mark Gurman от Bloomberg се тества вътрешно, е Power Drop. Става въпрос за функция, която позволява зареждане на други устройства през гърба на смартфона. Имало е идея за iPhone 12 да се появи възможност за зареждане на AirPods слушалките на гърба на телефона, но в крайна сметка е оставена настрани.

Важно е да отбележим, че нищо от показаното не е официално потвърдено, но със сигурност концепцията е интересна.

3.8 4 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари