Появи се информация за цените на новите iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max

5
7144

Съвсем скоро очакваме Apple да представи своите три нови смартфона и в уеб пространството се появява все повече информация за тези мобилни устройства. Преди няколко часа уеб порталът PConline публикува информация за техния хардуер, а сега редица медии публикуваха цените на новите iPhone. Да напомним, че тези данни са неофициални.

Според тази информация, iPhone 11 в САЩ ще струва $749, iPhone 11 Pro ще се продава при цена $999, а iPhone 11 Pro Max – за $1099. Всички посочени дотук цени важат за минималните конфигурации на новите iPhone 11.

iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max могат да бъдат считани за преки наследници на предишните модели iPhone XR, XS и XS Max, като най-интересното е, че този път Apple е оставила предишните цени. Но има и някои разлики – например, при 11 Pro и 11 Pro Max минималната постоянна памет е увеличена двойно – от 64 на 128 GB флаш диск, като това не е повлияло на цените на мобилните устройства.

По всичко личи, че Apple преразглежда ценовата си политика. През изтеклата една година предишните модели iPhone XR, XS и XS Max няколко пъти поевтиняваха. С голяма доза увереност може да се каже, че след излизането на новите модели, цената на предишните ще спадне още. Това може да доведе до парадоксалната ситуация, при която миналогодишните, но още съвсем актуални флагмани на Apple да станат по-евтини от редица модели днешни мобилни телефони от среден клас.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
3 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
TNT
TNT

с тия мита се съмнявам това да са крайните цени.

Kuzmanovv
Kuzmanovv

Това са цените в САЩ, при нас ⏭ + % , + % … 😀.

Георги
Георги

при нас колкото 10s 64gb ще е 11про 128gb демек 2200 лв

Pedro
Pedro

Стилус???Стив Джобс ще се обърне в гроба.

pedro
pedro

Стилуси има в айпад от край време