10.7 C
София

Появи се нова информация за следващите модели iPhone

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Известният аналитик Минг-Чи Куо, който досега нито веднъж не е подал невярна информация, сподели с TF International, какви ще бъдат смартфоните, които Apple ще представи тази година.

Според информацията на аналитика, през месец септември 2019 година Apple ще представи три модела iPhone с различен размер на дисплея. Това ще бъдат моделите iPhone XI (5,8″), iPhone XI Max (6,4″) и iPhone XR 2019 (6,1″). Първите два топ модела ще бъдат оборудвани с OLED матрици и тройни камери с ToF камера и инфрачервен сензор. В по-евтината версия ще се използва LCD и единична основна камера.

Едновременно с това, специалистът на XDA Developers Макс Вайнбах също публикува вътрешна информация за новите iPhone. Според тези данни, Apple ще въведе подводен режим в новите айфони. По този начин, смартфоните ще могат да се използват за пълноценно заснемане на видеа и снимки под водата. Ще бъде обновен и Haptic Engine: смартфонът ще бъде разделен на девет условни зони, във всяка от които е поставен отделен вибрационен мотор. По този начин тактилният отклик ще се появява именно в мястото на екрана, докоснато от потребителя.

Вайнбах потвърди и наличието на тъмнен режим в iOS 13.1. След неговото включване интерфейсът на операционната система и на приложенията става тъмен, а текстът светъл. Променен е и интерфейсът за регулиране силата на звука.

Според изтеклата досега информация, тази година Apple няма да предложи 5G смартфони.

Абонирай се
Извести ме за
guest
12 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини