Появи се нова информация за следващите модели iPhone

12
1974

Известният аналитик Минг-Чи Куо, който досега нито веднъж не е подал невярна информация, сподели с TF International, какви ще бъдат смартфоните, които Apple ще представи тази година.

Според информацията на аналитика, през месец септември 2019 година Apple ще представи три модела iPhone с различен размер на дисплея. Това ще бъдат моделите iPhone XI (5,8″), iPhone XI Max (6,4″) и iPhone XR 2019 (6,1″). Първите два топ модела ще бъдат оборудвани с OLED матрици и тройни камери с ToF камера и инфрачервен сензор. В по-евтината версия ще се използва LCD и единична основна камера.

Едновременно с това, специалистът на XDA Developers Макс Вайнбах също публикува вътрешна информация за новите iPhone. Според тези данни, Apple ще въведе подводен режим в новите айфони. По този начин, смартфоните ще могат да се използват за пълноценно заснемане на видеа и снимки под водата. Ще бъде обновен и Haptic Engine: смартфонът ще бъде разделен на девет условни зони, във всяка от които е поставен отделен вибрационен мотор. По този начин тактилният отклик ще се появява именно в мястото на екрана, докоснато от потребителя.

Вайнбах потвърди и наличието на тъмнен режим в iOS 13.1. След неговото включване интерфейсът на операционната система и на приложенията става тъмен, а текстът светъл. Променен е и интерфейсът за регулиране силата на звука.

Според изтеклата досега информация, тази година Apple няма да предложи 5G смартфони.

12
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
10 Коментари
2 Отговори на коментарите
10 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ОБИЧАМ АЙФОН
ОБИЧАМ АЙФОН

И колко ще струва тази технологична скука?

ОБИЧАМ АЙФОН
ОБИЧАМ АЙФОН

Айфона изобщо не Ви следи, ама изобщо. Обаче: http://www.iheart.com/content/2019-03-04-your-iphone-has-a-hidden-list-of-every-place-you-have-ever-been/

frog
frog

google nqma takuv

don
don

тотална безидейност от страна на ябълката, щели да правят камера за подводни снимки хахаха.
Как да предложат 5G – като няма кой да им направи модемите, те горките се занимават само със реклама.

Гецата
Гецата

Големи сте ми специалисти бе бачкатори за по 800 лева ????

mathur
mathur

ай шит никога няма да предложат 5 G….не са дорасли още за това…

Явор
Явор

Тъмна и светла тема, Huawei P20 Pro го има това, ….но пак са го откраднали китайците от Айшитнята, то се знае…

TNT
TNT

а сгъваем телефон от ябълките кога?

Specko
Specko

Давам идея за иновация, въпреки че няма да касае пряко телефона – бански с няколко джоба за да си сложиш подводния iphone. Може и с цип отзаде, защото много от собствениците на iphone имат нужда от такъв.

АйНострадамус
АйНострадамус

То е ясно.Сайдер винаги следват новите технолигии с 2-3 години закъснение . ВИНАГИ . Така че …. 5G ще се появи след 1-2 години при ябълките а сгъваем АйТелефон ще има след 2-3 години.

Долу Путин
Долу Путин

За сметка на това ги правят като хората!

Satyr73
Satyr73

Разбираемо е , че сайта е проандроид настроен и потребителчетата тук, но отдайте заслуженото на най-добрия смарт фон правен някога/ всъщност единствения направен като хората/ Apple iPhone