Появи се SDK за WP7.8

0
49

В официалният блог на разработчиците на Windows Phone приложения се появи „незадължително обновление“ за разработчици, което носи два нови image-a към съществуващият емулатор.

„Тези нови image-и трябва да Ви позволят напълно свободно да тествате своите Windows Phone 7.5 приложения, как изглеждат в Live Tiles и ще можете да видите как ще се държи разработката Ви на устройство с WP7.8“ е коментара на Microsoft.

От друга страна, това е още един знак, че така чаканият ъпдейт скоро ще се появи. Вероятно знаете, че това ще е последният ъпдейт за Windows Phone 7.x устройствата (като дори някои от тях няма да го получат). Той няма да носи много новости, като може би най-интересното от тях са умалените плочки в менюто. Като цяло, ъпдейта ще донесе изненади (ако могат да бъдат наречени така) само по потребителският интерфейс. Преди време от Microsoft бяха посочили като период за поява на обновлението „ранната 2013-та“.

Можете да изтеглите нужният архив от тук, а ако се искате малко по-задълбочена информация, можете да получите такава в блога тук.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари