fbpx
0.3 C
София

Предполагаеми опции за цветовете на Samsung Galaxy S23

Ето какви може да бъдат цветовете на Galaxy S23

Най-четени

Цветовите варианти винаги предизвикват голям интерес преди пускането на пазара на голям смартфон, а цветовете на Samsung Galaxy S23 ще предизвикат също толкова голям интерес. В края на краищата цветовете на телефона обикновено са първото нещо, което виждате, когато извадите телефона си, а цветът, който избирате, в крайна сметка говори много за вашия личен стил.

И така, какви цветови решения ще предлага Galaxy S23, когато телефонът се появи догодина? Вече имаме предварителна представа.

Тъй като датата на пускане на пазара в началото на февруари изглежда все по-вероятна за линията Galaxy S23, вече получаваме доста ясна представа за това, което Samsung планира за своите предстоящи флагмани. Разглеждаме потенциално три нови модела, като най-големите промени очевидно са предвидени за Galaxy S23 Ultra.

Що се отнася до цветовете на Galaxy S23, от Tom’s Guide споделят с нас поне един първоначален слух от доста надежден източник. Очаква се да се появят допълнителни подробности за цветовите варианти, колкото повече се приближаваме до предполагаемата дата на пускане на пазара през февруари.

Ето един поглед към слуховете за цветовете на Galaxy S23 и какво могат да ни кажат предишните модели Galaxy S за плановете на Samsung.

Възможни варианти за цветовете на Samsung Galaxy S23:

Съществува един основен слух за цветовете на Galaxy S23, но той идва от надежден източник. Рос Йънг е главен изпълнителен директор на Display Supply Chain Consultants и в тази си роля се радва на известен поглед върху веригата за доставки за производителите на телефони. Още през октомври Янг написа в Twitter, че серията Galaxy S23 ще се предлага в черно, бежово, зелено и светлорозово.

Ако е вярно, това е леко отклонение от това, което Samsung е правила в миналото със своите флагмански телефони. Обикновено, докато има няколко цвята, които са постоянни в цялата гама Galaxy S, Samsung предлага и един или два цвята, които са уникални за даден модел – особено в случая с Ultra. През последните години Samsung предлага и ексклузивни цветове за телефони, които се поръчват директно от компанията.

Туитът на Йънг изглежда предполага, че черните, бежовите, зелените и светлорозовите опции ще бъдат последователни за моделите Galaxy S23, S23 Plus и S23 Ultra, въпреки че е възможно някои цветове да са предназначени за един телефон, а не за останалите. Възможно е също така да има и други цветове, които все още не са се появили, и черното, бежовото, зеленото и светлорозовото просто да са базовите цветови опции.

Черната, бежовата, зелената и светлорозовата цветова схема получи известна подкрепа от друг източник. Лийкърът Роланд Куандт съобщи в Twitter, че писалката S Pen за Galaxy S23 Ultra ще се предлага в тези четири цвята, с което сякаш потвърди, че това ще бъдат и опциите за телефона.

Чудите се как може да изглежда бежовият нюанс? Quandt може да ви помогне с изтекъл рендър на аксесоар за Galaxy S23 – по-конкретно, захранващо блокче с капацитет 37Wh/1000mAh, което споделя същия бежов цвят, използван за моделите S23.

Цветове на Samsung Galaxy S23: Какво са правили Samsung в миналото

Голям късмет в намирането на каквито и да било улики за цветовите планове на Galaxy S23 чрез разглеждане на последните модели Galaxy S. Не изглежда да има някаква логика или причина за избора на цветове на Samsung през годините или дори за това колко цвята получава всеки модел.

Въпреки това събрахме различните цветови варианти за предишните три модела флагмански телефони на Samsung – от Galaxy S20 до Galaxy S22. И можете да видите някаква неясна последователност в това, което Samsung предлага всяка година. (В таблицата по-долу сме удебелили цветовите варианти, които са ексклузивни за Samsung.com.)

  Standard Galaxy S Galaxy S Plus Galaxy S Ultra
S22 Мистично бяло, Мистично черно, Зелено, Розово златно, Бора лилаво, Графит, Небесно синьо, Виолетово Мистично бяло, Мистично черно, Зелено, Розово златно, Бора лилаво, Графит, Небесно синьо, Виолетово Мистично бяло, Мистично черно, Зелено, Бургунди, Графит, Небесно синьо, Червено
S21 Мистично виолетово, Мистично розово, Мистично бяло, Мистично сиво Мистично черно, Мистично сребърно, Мистично виолетово, Мистично червено, Мистично златно Мистично черно, Мистично сребърно, Мистично нави, Мистично титаниево, Мистично кафяво
S20 Космическо сиво, Облачно синьо, Облачно розово Облачно синьо, Космическо сиво, Космическо черно Космическо черно, Космическо сиво

Обикновено можете да очаквате от три до пет цветови варианта за базовия флагман Galaxy S. Galaxy S22 беше в горната част на този диапазон, като предлагаше на потребителите избор между „мистично бял и черен, зелен, розово златен и бора лилав“.

Моделът Plus понякога съвпада с цветовите опции за стандартните Galaxy S – Galaxy S22 Plus със сигурност го направи, като липсваше само опцията „бора лилав“, предлагана с Galaxy S22. От друга страна, Galaxy S21 Plus като че ли тръгна в съвсем различна посока от стандартния S21, предлагайки „мистично черен, сребърен и червен“, докато S21 се предлагаше в розово, бяло и сиво; и двата телефона разполагат с опция „мистично виолетово“.

Цветовите опции за модела Ultra са се развивали през годините. За Galaxy S20 Ultra Samsung играеше доста сигурно, като предлагаше само опции „космическо черен и космическо сив“. Тя се придържа към черното и сребърното за Galaxy S21 Ultra, въпреки че някои ексклузивни за Samsung цветови опции ви позволяват да избирате между цветове, които те наричат „мистично нави, мистично титаниев и мистично кафяв“.

Galaxy S22 Ultra в своето многоцветно великолепие (Снимка: Samsung)

Galaxy S22 Ultra имаше най-много цветови варианти – четири, без да се включват трите допълнителни ексклузивни за Samsung. И изглежда, че Samsung е преодоляла убеждението си, че най-скъпият ѝ телефон може да се предлага само в черно или сребристо, тъй като добави зелени и бордо варианти към микса на S22 Ultra.

Какво ни казва това за цветовите планове на Galaxy S23? Предполагаме, че очакваме неочакваното.

Цветове на Samsung Galaxy S23: Какво очакваме

Като се има предвид източникът на слуховете за цветовете на Galaxy S23 и фактът, че започват да се появяват подкрепящи доказателства в подкрепа на твърдението, наистина звучи така, сякаш черното, бежовото, зеленото и светлорозовото ще бъдат част от микса от цветове за предстоящите телефони на Samsung. Все още не сме сигурни, че всеки модел ще се предлага в тези цветове или че няма да се появят допълнителни цветове от сега до февруари – ще бъдем много изненадани, ако Galaxy S23 Ultra не разполага с поне един ексклузивен цвят – но тези четири опции биха имали смисъл.

Черното е най-традиционният вариант за цвят на телефон, който можете да получите. Светло розовото – или розовото злато, ако предпочитате – също се оказа популярно. А Samsung наскоро имаше известен успех със зелени телефони. Нищо в тези възможности за цвят на Galaxy S23 не изглежда фантастично или необосновано. По-трудно се справяме с бежовото като цветова опция, като се има предвид, че то не е най-вълнуващият нюанс, но ако хората виждат аксесоари, приемащи този цвят, това е добър знак, че и предстоящите телефони на Samsung ще го направят.

От Tom’s Guide не смятат, че това ще бъде последната дума за цветовете на Galaxy S23 преди доставката на новите телефони през следващата година. Останете на линия за допълнителни слухове, независимо дали става въпрос за повече цветови опции за Galaxy S23 или за различни функции, които ще се появят в следващите флагмани на Samsung.

А вие какви цветове мислите, че ще предлага Samsung в новия си флагмански смартфон? Напишете ни в коментарите, ще се радваме да чуем вашите мнения.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини