Представиха окончателната версия на смартфона ADzero Bamboo

0
20

По-рано тази година малкият британски производител на електроника AD обяви плановете си да пусне на пазара ADzero Bamboo – Android-смартфон с бамбуков корпус. Първоначалната идея дошла от студент в Университета на Мидълесекс, Великобритания, на име Кайрън-Скот Уудхаус. Концепцията му толкова се харесала на компанията, че тя предложила на младежа да превърне идеята му в реалност.

Както съобщават представители на компанията, новата версия на дизайна на устройството е окончателният вариант, който е напълно готов за серийно производство и има някои разлики в сравнение с първоначалния вариант. Така например, производителят е променил външния вид на сензорните бутони под дисплея, а светодиодната светкавица вече е монтирана в общ модул с камерата. Променени са и местоположенията на microUSB-порта и 3,5-милиметровия жак за слушалки. Смартфонът определено изглежда много впечатляващо, но информацията относно техническите характеристики и използвания в ADzero Bamboo софтуер засега е съвсем оскъдна.

Както съобщават инженерите на компанията AD, телефонът ще работи под управлението на операционната система Android 4.0, допълнена с предварително инсталиран потребителски интерфейс ADOAS. Що се отнася до техническите му характеристики, то те, според разработчиците, ще бъдат сравними с показателите на смартфоните от висок клас. По предварителни данни, производството на новия продукт ще започне през четвъртото тримесечие на текущата или началото на следващата година. Първоначално ADzero Bamboo ще се продава във Великобритания и Китай. Остава неизвестно дали смартфонът ще се появи на други пазари, както и ориентировъчната му цена.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари