12.1 C
София

Представиха TCL 20 R 5G – висока скорост на достъпна цена

Най-четени

След представянето на „5G за всички“, на MWC 2021, TCL Communication официално обявява TCL 20 R 5G, смартфон с Android, който съчетава превъзходната технология на дисплея на TCL с 5G мобилна скорост на изключително достъпна цена.

5G for All

Тъй като покритието на 5G се подобрява и все повече услуги разчитат на бързи скорости на мобилни данни през 2022 г., мисията 5G за всички на TCL се реализира с TCL 20 R 5G, което прави опцията 5G на ниска цена, достъпна за повече потребители.

Размерите на файловете и приложенията са по -големи от всякога и светът все по-усилено преминава към видео разговори у дома или в движение. 20 R 5G на TCL позволява безпроблемна видео комуникация с висока разделителна способност, както и свръхбърза скорост на изтегляне както в SA, така и в NSA 5G. Отминаха дните на замръзнали лица и безкрайно чакане.

Захранван от MediaTek Dimensity 700, TCL 20 R 5G е перфектен баланс между производителност и ефективност, доставяйки достатъчно мощност за плавно целодневно плъзгане и скролване. Той също така осигурява максимален живот на батерията благодарение на 7-нанометровия процесор на чипсета, който обещава 28% по-висока енергийна ефективност от еквивалентен 8-нанометров процесор.

Завладяващи визуализации

В допълнение към бързия 5G, TCL 20 R 5G предлага завладяващ, гладък дисплей с честота на опресняване 90 Hz с честота на дискретизация от 180 Hz. Всяко докосване, скролване и плъзгане на TCL 20 5G дисплея е бързо и без усилие, носейки изключително гладко визуално изживяване. Потребителите също могат да избират адаптивната честота на опресняване, за да пестят енергия, където честотата на опресняване 90Hz е активирана в избрани ситуации.

Загубете се в 6.52-инчовия V-notch дисплей с 90% съотношение екран към тялото. С пикова яркост от 500 нита, дисплеят разполага и с технологията NXTVISION, която осигурява подобряване на изображението и видеото, защита при ниска синя светлина, режими за четене и комфорт на очите. Освен че се вижда лесно, TCL 20 R 5G е оптимизиран, за да осигури максимално удоволствие и минимално напрежение на очите.

 Елегантен и богат на функции

На гърба на телефона има способна 13MP тройна камера, която улавя незабравими моменти с конкурентни детайлност и яснота. AI автоматично подобрение гарантира, че сцените са оптимизирани с нюанси, докато специалните 2MP дълбочинни обективи и 2MP макро обективи добавят гъвкавост от портрети до детайлни снимки отблизо. TCL 20 R 5G прави снимки, които са идеални за споделяне в чатоваи в социалните мрежи.

Безопасен достъп до всичко, от което се нуждаете, веднага щом имате нужда от него, с отключване с лице и монтиран отзад сензор за пръстови отпечатъци, и издържа цял ден с батерия с размер 4500mAh с размер 10, която осигурява 10 часа видео, 34 часа време за разговори и 210 часа аудио възпроизвеждане.

TCL 20 R 5G също е проверен от Google като устройство, препоръчано от Android Enterprise. Това валидиране показва на бизнеса и физическите лица, че TCL 20 R 5G се ангажира да изпълни строгите корпоративни изисквания на Google чрез редовни и навременни корекции за сигурност на Android и гарантирани големи актуализации.

 Прокарване на 5G с мобилните оператори

 TCL 20 R 5G представлява решаваща част от инициативата на TCL 5G за всички, стартирана на Световния мобилен конгрес 2021. Вижда се, че TCL разработва набор от устройства, които носят достъпна 5G във всяка сфера на живота на потребителите.

Дори преди MWC 2021, TCL отстоява тези ценности със смартфон под 400 евро с 5G, TCL 10 5G през юни 2020 г. С пускането на TCL 20 5G през януари 2021 г. 5G технологията става още по-достъпна, а сега, само след една година, TCL все още демократизира 5G, като новият TCL 20 R 5G струва само 200 евро

Визията на TCL 5G за всички се простира извън потребителските устройства, като прави 5G достъпна чрез сътрудничество с мобилни оператори, като стартира новата външна CPE на TCL LINKHUB 5G. Проектиран да осигури свръхбърза свързаност на потребителите в по-селски и крайградски райони, тъй като 5G прави възможни интелигентни домове и IoT решения в райони с някога лош достъп до интернет, това ще промени живота.

TCL 20 R 5G ще се предлага чрез каналите на А1 и ще доставя свръхбърза свързаност на българския пазар. Водещата мисия на TCL е да позволи на клиентите да покажат собственото си величие по-напред, по-бързо и по-интелигентно.

Абонирай се
Извести ме за
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Sony WF-1000XM4 – най-добре звучащите шумопотискащи безжични слушалки

Новите шумопотискащи слушалки от висок клас на Sony бележат голям напредък спрямо предишното поколение на марката, но и спрямо конкуренцията. Това са Sony WF-1000XM4....

Подобни новини