Представянето на Samsung Galaxy Note 10 на живо от Ню Йорк – гледайте тук

0
743

За втора година подред Samsung избра Barclays Center в Бруклин за премиерата на своя най-нов модел от серията Galaxy Note. В Ню Йорк, точно в 23:00 българско време ще бъде даден старт на Unpacked шото, на което ще бъде представен новия модел. Всъщност вече почти официално става въпрос за три модификации на Note 10, както и на новите Galaxy Tab S6, и новата генерация Active Watch, които бяха обявени в предходните дни.

И докато в момента голямата зала в Ню Йорк се запълва от поканените на събитието журналисти и партньори, един час преди самото събитие станахме свидетели на поредния теч на информация, който на практика ни показа почти всичко за телефона. Особено що се касае до неговите спецификации.

Ще видим най-вероятно три модела – Note 10, Note 10 Plus и Note 10 5G. И при трите е посочена резолюция на екрана от 1440 на 3040 пиксела. Това е добра новина, тъй като информацията за стандартния модел беше за по-ниска разделителна способност. В същото време обаче виждаме означението FHD+, а това не е FHD+ резолюция. Освен това, и трите устройства са с посочена плътност на пикселите от 502 пиксела на инч. При положение, че Plus и 5G версиите имат 6.8-инчов екран, а базовият модел 6.3-инчов, няма как да имат еднаква плътност.

Посочено е, че и трите имат еднаква задна камера. Съдейки по наличната информация, това също не е вярно, тъй като Galaxy Note 10 ще има по-малък брой сензори.

Ако обърнем внимание на различията между устройствата, виждаме разлика в капацитета на батериите. Основният модел има 3800mAh, докато другите два имат 4300mAh. По отношение на бързото зареждане, Note 10 е записан с 25-ватово такова, а другите с 45-ватово.

Стандартният Note 10 разполага с 6GB RAM и 256GB място за съхранение. Другите два модела ще имат 12GB RAM и място за съхранение до 512GB.

Като изключим наличните няколко противоречия и погледнем голямата картинка, тези характеристики изглеждат нормални. Evan Blass е един от хората, които се ползват с добро мнение в областта с изтичането на информация. Той набира популярност с поредица от данни между юли 2012-та и август 2014-та. Превръща се в едни от основните източници на западните журналисти. Със сигурност можем да добием представа какво да очакваме.

Ето тук може да видите целия списък, който бе разпространен:

Част от изтеклите картинки очевидно са слайдове от самата презентация.

Потвърждава се и външният вид на телефона, за който вече неведнъж писахме.А ето и слайдовете със спецификациите. За сега на корейски, но вярваме, че можете  лесно да се ориентирате.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за