Samsung Galaxy Note 9

Днес ще се състои пресконференцията на Samsung в Ню Йорк, посветена на анонса на новия флагмански смартфон Samsung Galaxy Note 9. Събитието започва в 18:00 часа наше време и ще се предава директно.

Към днешен ден за новия смартфон на Samsung се знае много. Но на пресконференцията ще бъдат съобщени редица нови неща, за които медиите все още не знаят.

Смартфонът Samsung Galaxy Note 9 външно много прилича на своя предшественик. А по параметри е почти идентичен с Galaxy S9 и S9+. Той ще има S-AMOLED Infinity дисплей с размер на диагонала 6,4 инча. В зависимост от региона, устройството ще използва SoC Snapdragon 845 или Exynos 9810. Основната камера е двойна, подсилена с изкуствен интелект.

Главното нововъведение се очаква да бъде обновеният стилус S Pen, оборудван с Bluetooth модул. По този начин става възможно да се управлява камерата, възпроизвеждането на музиката и много други функции на смартфона.

Според наличната към днешен ден информация, Galaxy Note 9 ще бъде първият смартфон на компанията с 8 GB оперативна памет и 512 GB флаш диск. Известно е, че новият телефон ще има мощна акумулаторна батерия с капацитет 4000 mAh. тя ще увеличи времето на автономната работа.

Предварителните продажби на Galaxy Note 9 се очаква да започнат веднага след анонса. Продажбите ще стартират от 15 август.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за