Bloomberg съобщи, че компанията Samsung възнамерява да представи поредния си флагмански смартфон Galaxy Note 9 малко по-рано, отколкото бе представен предишния.

Според тази информация, презентацията Samsung Unpacked е планирана за 9 август тази година. Миналата година тя се състоя на 23 август.

Продажбите на новия Samsung Galaxy Note 9 трябва да започнат веднага след презентацията. Според Bloomberg, смартфонът ще се появи в щандовете на магазините преди края на последния летен месец. Южнокорейският производител явно иска да избегне миналогодишната ситуация, когато продажбите на Samsung Galaxy Note 8 стартираха след презентацията на новите смартфони на Apple. Това повлия отрицателно на продажбите.

Samsung можеше да представи новото устройство и по-рано. Но в последния момент единият от топ-мениджърите на компанията не хареса финалния дизайн на телефона и забави презентацията с две седмици.

Според изтеклата към днешен ден информация, Samsung Galaxy Note 9 ще се базира на процесора Qualcomm Snapdragon 845. Но на някои пазари ще се продават модели с фирмения Exynos 9810. Очакват се голям 6,4-инчов дисплей, камера с променлива апертура и 4000 mAh батерия.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари