Притеснявате се че телефонът ви ще се изтощи? Вижте Blackview BV9500 Plus с цена едва $219,99

0
606

Наистина е много досадно, когато трябва да прекъснете интересно изживяване на смартфона, понеже батерията е на път да се изтощи. Това е факт – винаги правим подобни неща! Вероятно и вие често сте проверявали заряда, понеже е възможно батерията всеки момент да се изтощи и да пропуснете телефонното обаждане от приятелката си.

Още по-драматично става, когато някои потребители включват да зареждат своя телефон, когато ще излиза навън, въпреки че индикаторът на заряда показва 98%. Без значение дали искаме да приемем този факт или не, безпокойството от скорошното изтощаване на акумулаторната батерия е много по-голямо, отколкото си мислим. Но нека разгледаме един нов продукт.

„Само ако имах телефон, който работи няколко дни!“

Хора, вие сте на правилното място. Предлагаме ви изключителния смартфон Blackview BV9500 Plus с мощна 10 000 mAh акумулаторна батерия модел BAK, която осигурява време на автономна работа в режим на готовност цели 40 дни. Телефонът има IP68, IP69K и MIL-STD-810G сертификати, и издържа на неблагоприятното влияние на агресивната външна среда.

В случай, че все още нищо не сте чували за Blackview BV9500 Plus, това е издръжлив мобилен телефон, подходящ за навън, който може да бъде потопяван във вода на дълбочина 1,5 метра и издържа на падане от височина 1,8 метра, както и на силна запрашеност. С други думи, това е телефон за работа навън. Можете спокойно да го използвате на морето, без да се налага да го поставяте в херметичен кейс. А при катерене, устройството остава невредим, ако случайно се изплъзне от джоба ви и падне на земята.

Всяка година без изключение, Blackview подобрява спецификациите на своите смартфони. Така е и с BV9500 Plus, който се базира на бързия и икономичен процесор Helio P70 и работи под управлението на операционната система Android 9.0 Pie. Многозадачната работа е наистина впечатляваща. И още, поддържа се бързо 12V/2А зареждане, с което той е още по-удобен за ползване.

Днес компанията предлага специална оферта: От 4-ти до 12-август цената на телефона е само $219,99. Ако търсите издръжлив телефон с мощна батерия, сега е моментът да го вземете. Научете повече.


Платено съобщение

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за