Проблемите с недостига на iPhone 5S се засилват

0
16


С всеки изминал ден iPhone 5S изглежда става все по-труден за намиране. По-рано през месеца стана ясно, че новият телефон на Apple се радва на засилен интерес от страна на потребителите и компанията дори смята да увеличи производството и доставките на въпросното устройство. Преди това да се случи обаче американският технологичен гигант е изправен пред сериозен проблем – липсата на достатъчно iPhone 5S за удовлетворяване на търсенето на потребителите.

Според последни сведения недостигът на въпросното устройство ще продължи да тормози и Apple и клиентите поне още няколко седмици. Изглежда в офисите на американския технологичен гигант не са дообмислили правилно всичко и в момента са изправени пред сериозен проблем.

Анализаторите дори допълват, че в цели 60 различни магазина на Apple из САЩ iPhone 5S вече не може да бъде закупен, а само поръчан. Кога обаче ще пристигна не е ясно. Все още е неизвестно и кога точно Apple смята да достави повече iPhone 5S устройства за американския пазар. Едно обаче е сигурно – компанията от Купертино трябва да действа бързо ако иска да запази интереса на потребителите на своя страна.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за