Продадени са 50 милиона Galaxy S III, Galaxy S4 ще бъде още по-популярен

0
21

В интервю за The Wall Street Journal ръководителят на мобилното подразделение на Samsung Джей Кей Шин заяви, че неговата компания е достигнала поредния си впечатляващ праг – 50 милиона продадени смартфона Galaxy S III.

В средата на януари беше съобщена цифрата от 40 милиона. Така, че за няколко месеца са били продадени 10 милиона смартфона, въпреки, че устройството беше пуснато на пазара преди почти една година. За този темп на продажбите останалите производители на Android-смартфони могат само да мечтаят.

Но това постижение през тази година може да бъде подобрено с новия флагман – Samsung Galaxy S4, който беше представен миналата седмица. Неговите продажби ще започнат в края на април – началото на май, а корейската компания планира само през първия месец да продаде най-малко 10 милиона от това устройство. А анализаторите прогнозират, че общите продажби на смартфона ще надхвърлят 100 милиона апарата.

Голямото търсене на Samsung Galaxy S4 се наблюдава и в момента. Английският онлайн-магазин Phones4U в прес-съобщение твърди, че през първите 48 часа след премиерата, интереса към Galaxy S4 е нараснал с 40% отколкото преди една година с Galaxy S III. Такъв интерес през тази година все още не е отчетен за нито един смартфон, а това, според търговеца означава, че Samsung Galaxy S4 със сигурност ще се превърне в най-продавания смартфон за 2013 г.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари