Продажбите на холографския смартфон RED Hydrogen One стартират на 2 ноември при цена $1295

1
1069

След повече от една година очакване и няколко отлагания на презентацията, RED е готова да представи своя многообещаващ смартфон Hydrogen One. От 2 ноември тази година американските мобилни оператори Verizon и AT&T започват продажбите на устройството при цена $1295 при условие на сключен договор.

Смартфонът Hydrogen One е оборудван с „холографски“ 5,7-инчов дисплей с резолюция 2560х1440 пиксела. Производителят подчертава, че благодарение използването на нови нанотехнологии е възможно плавното преминаване от 2D режим в холографски режим с много зони, както и към 3D изображения и игри. За използването на 3D възможностите не са необходими специални очила и каквито и да било други помощни средства. И още, в смартфона се използва специализиран алгоритъм, превръщат стерео звука в многоканално аудио.

От останалите технически характеристики можем да се спрем на процесора Snapdragon 835, 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш диск. Налични са скенер за пръстови отпечатъци, USB Type-C порт, стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо и акумулаторна батерия с капацитет 4500 mAh. Има и порт за включването на допълнителни модули.

RED Hydrogen One има четири камери, по две от двете страни. Това са стерео камери с възможност за заснемане на H4V холографски изображения и видеа. Очакваме първите отзиви.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
М.К.
М.К.

„Help me, Obi One Kenoby…“ 😀