В уеб-пространството се появи много интересна снимка на един от прототипите на смартфона Samsung Galaxy S10.

Снимката показва, че новият флагман наистина ще има рекорден дисплей, заемащ 97% от площта на предния панел.

Изображението би могло да се счете за фалшиво. Но е публикувано от известния блогър Ice Universe, който досега нито веднъж не е подвеждал потребителите.

Разбра се още, че новият смартфон Samsung Galax S10 в южнокорейската корпорация е известен с кодовото си име Beyond. Засега не се знае къде са поставени предната камера и останалите сензори. Най-вероятно е използвана конструкцията на Oppo Find X, при която тези сензори излизат от горната част на устройството. Изглежда че този подход ще се наложи на пазара.

Според изтеклата към днешен ден информация, новият Galaxy S10 ще има огромен Super AMOLED дисплей с вграден скенер за пръстови отпечатъци. Освен това новият флагман ще разполага с 3D Face камера и ще се базира на чипа Qualcomm Snapdragon 855 с 8х процесорни ядра, работещи с тактова честота 4,1 GHz. Интегрираният графичен ускорител е Adreno 640. Устройството ще поддържа най-новите мобилни мрежи от пето поколение.

Официалната презентация на смартфона Samsung Galaxy S10 се очаква след половина година на събитието CES 2019 в средата на месец януари 2019 година.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
ak47 Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ak47
ak47

ще има ли plus версия, или ще изкарат само един модел S10 както шитнята?