Руската компания Caviar, която често произвежда авангардни версии на някои смартфони и класически телефони, представи и модифицирани версии на тазгодишните флагмани на Apple – iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max. Те са именувани „Superior Jobs“ и както можете да се досетите от името, са посветени именно на Стив Джобс, и изненадващо включват част от използваното от него черно поло, с което бе запомнен.

Освен като гениален презентатор, иконична фигура и изключителен иноватор, Стив Джобс беше запомнен от света със своето легендарно черно поло и дънки Levi’s – нещата, които съставяха небрежния му, несъотстветстващ на финансовото състояние според мнозина външен вид, и именно това го правеше уникален в очите на всички – Джобс поддържаше тази визия съвсем съзнателно и с цел.

На гърба на новите смартфони, който идва в черен или бежов цвят, изработен от титан, е позиционирано логото на Apple, в което е вградена част от полото. В долната му част са поставени подписът и имената на Джобс. Върху страничната рамка е изписан номерът на съответната бройка от лимитираната серия, както и името на руската компания. Цените на моделите започват от 6290 долара за версията на iPhone 11 Pro с 64GB памет и достигат до 7440 долара за Pro Max с 512GB вътрешно хранилище. От всяка от версиите, ще бъдат произведени едва 9 броя.

Това не са първите подобни продукти на руската компания. Тя предлага още iPhone 11 Pro Superior Ali & Frazier, в който са включени части от облеклото, което двамата боксьори са носели по време на легендарния си, исторически мач. iPhone 11 Pro Superior The Beatles пък е с вградени части от костюмите на музикантите, а няма как да пропуснем и вариантите на iPhone 11 Pro с частица от кораба Титаник и космическия апарат на Юрий Гагарин.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Чича Милча
Чича Милча

Ако се подпише и Рижака може и да им потръгнат продажбиците. Иначе ще четем след някой месец, катастрофално ниски продажби..бля-бля…като последните няколко години…

Капиталист
Капиталист

„Потръгнат продажбите“, „катастрофално ниски продажби“, може и да ги четеш тези неща, но ще гледаш като чуе топките на вола и като киселото грозде, което чакаш да падне. Това какво пише един журналистически материал за да привлече повече прочитания и какво представляват реалните цифри и пазарна оценка са две различни неща. Една от причината хората, които работят с финансови инструменти и участват във финансови операции е, че те могат да мислят рационално, а не емоционално. Първото им правил е да четат сериозни издания, а не таблоиди, второто е да проверяват официалните цифри, а не да разчитат на мнения. Епъл е… Виж още »

pedro
pedro

Нормално е да чете по медиите само такива работи, като си е подбрал медии, които да му четкат егото, че е избрал правилната марка, а хейтят всичко останало.

pedro
pedro

Да си купиш айфон от руска компания…