Путин нямал мобилен телефон

0
27

На кого най-често звъни мобилният телефон? Със сигурност на най-популярните, най-заетите и ангажирани, най-търсените като цяло личности. Това навярно кара всеки да си мисли, че именно ръководителите на големи корпорации, представителите на обществеността и политиците говорят почти непрекъснато по телефона. Също така писането на съобщения даже е изключено като опция, защото отнема твърде много време за тези толкова лишени от свободно време хора. Оказа се обаче, че не всеки политик притежава мобилен телефон.

Колкото и странно да ви звучи, бившият президент и настоящият руски премиер Владимир Путин не притежава мобилен телефон. Политикът е разкрил тази пикантна и смайваща подробност от личния си живот на среща с работници от ГМК „Норилски никел“. На въпроса какъв е личният му мобилен телефон, освен че Путин си признава, че няма такъв, допълва и причината за това. Руският премиер сподели, че ако е имал мобилен телефон, той непрекъснато е щял да звъни. Това обаче не е всичко. Оказа се, че Владимир Путин изобщо не обича да разговаря по телефона. Политикът даже никога не вдигал домашния си телефон, колкото и упорити да са прозвъняванията.

Според журналистите руският премиер е старомоден и традиционен. Повод да си мислят така дава и неговият отговор на последващия въпрос от работниците на ГМК „Норилски никел“ – не носи ли снимки на семейството си, което със сигурност рядко вижда. Путин сподели, че има такива снимки, които обаче непрекъснато държи в портфейла си.

Безспорно си остава загадка как приближените на руския премиер успяват да се свържат с него, когато това се налага и случаят е спешен. И ако Путин не проявява никакъв интерес към модерните устройства и новите технологии, то по друг начин седят нещата при сегашния президент на Руската Федерация – Медведев. Той често признава пред пресата и аудиторията, че постоянно следи напредъка на IT технологиите и че е почитател на най-новите джаджи, появяващи се на пазара. Медведев даже става и първият руски притежател на iPhone 4G от Apple.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари