Първата бета версия на HarmonyOS за смартфони ще бъде представена по-рано – на 16 декември

3
1079

Huawei официално обяви, че е на 16-ти декември тази година ще бъде проведена конференция за разработчици, на която ще бъде представена новата бета на HarmonyOS версия 2.0. Съобщени бяха и някой подробности.

По всичко личи че, че именно бета-версията на мобилната операционна система HarmonyOS ще бъде главното събитие на това събитие. Китайският технологичен гигант за първи път представи HarmonyOS през месец септември 2020 година също на конференцията за разработчици. Да си припомним, че именно HarmonyOS 2.0 ще бъде първата китайска операционна система за смартфони. Преди време Huawei съобщи, че втората бета за разработчици трябва да излезе до края на 2020 година, но явно се работи в ускорени темпове защото сега разбираме, че тя ще бъде представена съвсем скоро – на 16 декември.

По време на това събитие Huawei ще проведе задълбочен анализ на своя нов софтуер. В новата мобилна ОС ще бъде интегрирана универсалната платформа за разработка на приложения DevEco Studio 2.0. В събитието се очаква да вземат участие техническите експерти и разработчици на HarmonyOS, които ще отговарят на въпросите на посетителите на конференцията.

Според появилата се неофициална информация, по време на това събитие Huawei ще представи и пътната карта на разпространението на HarmonyOS 2.0 за своите смартфони. Очаква се експертите на китайския производител подробно да разкажат за основните особености на HarmonyOS за смартфони.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари