Първа информация за iPhone от 2017 година

1
146

The New York Times съобщи, че през 2017 година Apple възнамерява изцяло да промени дизайна на iPhone. Бъдещите айфони ще имат дисплеи „от край до край“ и скенер за пръстови отпечатъци, интегриран в екрана на дисплея.

 

Вместо корпус от алуминиева сплав новият iPhone ще използва новото закалено стъкло Gorilla Glass 5. Дисплеят ще бъде OLED. Екранът на iPhone от следващото поколение ще може да изпълнява функциите на бутона Touch ID с помощта на нова ултразвукова технология. NYT допълни, че бъдещите айфони вместо преден панел ще имат един голям сензорен дисплей с възможност за регистриране на биометричните данни.

NYT се базира на информацията на двама висши служители на Apple, които са пожелали да останат анонимни.

 

Да си припомним, че тази година Apple получи патент за технология за интеграция на скенера Touch ID в дисплея. Предвижда се използването на ултразвуков излъчвател под матрицата на екрана, който подобрява точността и скоростта на работа, в сравнение с капацитивния Touch ID.

The New York Times не е първото издателство с подобна информация. Още през месец април тази година известният аналитик на KGI Минг Чи Куо предсказа, че Apple възнамерява да преразгледа дизайна на своите смартфони. А през месец май известният блогър Джон Грубер каза, че iPhone ще има преден панел-дисплей, а корпусът ще бъде без технологични отверстия за камерите и високоговорителя.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари