Първа информация за Motorola Razr 2

0
1117

В средата на месец ноември принадлежащият на компанията Lenovo бранд Motorola представи новата версия на култовия сгъваем смартфон Razr. Дизайнът и хардуерът са актуализирани: мобилното устройство работи под управлението на операционната система Android, има съвременни характеристики и сгъваем през средата сензорен екран.

Според данните на холандския уеб портал LetsGoDigital, Motorola вече разработва смартфона Razr от второ поколение. Редица подробности за това устройство бяха разкрити в патента, който Motorola заяви в американското ведомство по патенти и търговски марки. Външният дизайн на новия смартфон е подобен, но има няколко подобрения и нововъведения.

Razr 2 също е сгъваем смартфон с дълъг екран, който се сгъва наполовина, който този път отстрани има сензорни бутони за управление, които могат да се използват когато телефонът е затворен и когато е отворен. Тези бутони поддържат над двадесет функции, включително и на функционалности, избрани от потребителите. Предполага се, че Razr 2 ще има скенер за пръстови отпечатъци вграден в екрана.

Да напомним, че в оригиналния Razr се използва системата върху чипа Qualcomm Snapdragon 710. Телефонът разполага с 6 GB оперативна памет, 128 GB флаш диск и USB Type-C порт. телефонът поддържа eSIM и работи под управлението на операционната система Android 9.

Предварителните поръчки на Motorola Razr са обявени за 26 декември тази година, а продажбите ще стартират януари месец 2020 година. Цената на смартфона е $1499.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за