Първа снимка на напълно безрамковия смартфон HUAWEI P40 Pro

4
14451

Презентацията на флагманския мобилен телефон HUAWEI P40 Pro е обявена за следващия месец, но главните особености и дизайна на новия смартфона бяха разкрити от редица блогъри, разполагащи с вътрешна информация. А сега в уеб пространството се появи първата качествена снимка, която показва включеното и работещо мобилно устройство.

Според представената снимка, HUAWEI P40 Pro изглежда ще има най-тънките рамки сред всички предлагани на пазара смартфони. Вижда се, че отстрани няма рамки и дори отдолу рамката на практика отсъства, което досега не е показвано от нито един производител. От останалите по-характерни неща можем да отбележим двойната предна камера, поставена в горния ляв ъгъл на извития отстрани краища на дисплея в стил водопад. Не се виждат хардуерни бутони и звукът навярно се регулира по софтуерен път, чрез двоен клик и плъзгане отстрани, както е при Mate 30 Pro.

Според изтеклата към днешен ден информация основната камера на Huawei P40 Pro ще има пет оптични сензора, като резолюцията на главния е 52 МР. Очаква се 40 МР фотосензор с широкоъгълна оптика, 8 МР сензор с оптично увеличение без загуби, 8 МР сензор, 3D ToF и вероятно още един фотосензор за макроснимки. С голяма вероятност Huawei P40 Pro ще се базира на SoC Kirin 990 5G и ще има 5000 mAh батерия.

Основната камера на Huawei P40 Pro е поставена в правоъгълен модул и по всичко личи, че това ще е трендът за 2020 година. Върху този модул е нанесен логотипа на Leica, който показва каква оптика се използва в новия флагмански телефон на Huawei.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари