Първите официални изображения на Samsung Galaxy Fold няколко часа преди анонса

1
1224

В уеб пространството се появиха два официални и качествени рендера на първия сгъваем смартфон на Samsung със сгъваем и гъвкав екран.

Първото изображение показва основния екран на Samsung Galaxy Fold. Вижда се, че благодарение на гъвкавата подложка и специалния шарнир, мобилното устройство може да се сгъва по средата. Смартфонът се сгъва по такъв начин, че екранът остава отвътре.

Вторият рендер показва доста голям овален прорез в горния десен ъгъл на дясната част на дисплея. Няма изображения на устройството в сгънат вид, но всичко ще стане ясно само след няколко часа.

В края на миналата година бе показан прототип на Galaxy Fold. Това устройство в разгънат вид има 7,3-инчов екран с резолюция 2152х1536 пиксела. Прототипът имаше един дисплей и на обратната страна с размер на диагонала 4,58 инча и резолюция 1960х840 пиксела.

Според уеб портала Samsungmyhub, смартфонът Samsung Galaxy Fold е супер флагман с поддръжката на 5G мобилните мрежи, оборудван с тройна и двойна камера, идентични на използваните в Galaxy S10+.

Анонсът на Galaxy S10+ и Galaxy S10 е обявен за тази вечер, когато ще стартират и предварителните продажби на новите мобилни устройства. Според някои анализатори, цената на Samsung Galaxy Fold ще бъде около $2000 и от този смартфон ще бъде произведена само една малка партида.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Иван Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иван
Иван

От 21:00 в samsung.com