По-скоро от очакваното, Samsung започна да добавя страниците за поддръжка на нов сгъваем телефон на свой уебсайт. По-конкретно, става въпрос за модела SM-F700F.

Не е тайна, че корейците работят върху сгъваем телефон с дизайн наподобяващ мидена черупка. Телефонът няма да е кой знае колко по-различен от наскоро пуснатия Motorola Razr 2019. Кодовото название на телефона е Bloom. Информацията, която свързва Bloom с този конкретен модел се появи преди няколко месеца.

Кога се очаква телефонът?

Със сигурност първо ще видим премиерата на Galaxy S11, но вече тече подготовката и за събитията след това. От GalaxyClub са открили информация на сайта на производителя.

Samsung Africa публикува поредица от страници за поддръжка на въпросния SM-F700F. Това потвърждава, че устройството ще се появи и на африканския пазар. На страниците не се вижда почти нищо, освен модела. Подробностите ще се появяват тепърва.

Фактът, че една от дивизиите на производителя започва да се подготвя за пускането, е значителен. Има обаче вероятност новият сгъваем телефон да не попадне в Galaxy Fold семейството. Първият Fold се появи с номер SM-F900F, което говори, че може да ни очаква и нещо друго. Със сигурност и един по-бюджетен сгъваем телефон ще се приеме добре от много потребители.

Ето и една снимка на страница, където е открито добавянето на модела:

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари