От анонса на флагманските смартфони Google Pixel 2 и Pixel 2 XL изминаха две седмици и Google, точно както обеща, започна да изпълнява предварителните поръчки, натрупани през това време. PhoneArena съобщи, че първите купувачи вече са получили електронни писма от Google, за да получат своите телефони.

В зависимост от това, кога е направена предварителната поръчка, Pixel 2 или Pixel 2 XL ще бъде изпратен в близките дни или следващата седмица. Ако поръчката не е направена още през първата седмица след анонса, шансът новият телефон да бъде получен още тази седмица е твърде малък.

Всички купувачи, на които ще бъдат изпратени някой от новите телефони, предварително ще получат имейли, че от техните сметки е взета сумата на покупката. Като правило, Google започва да обработва поръчката 24 часа след момента на заплащането и получаването на този имейл означава, че мобилното устройство е изпратено.

Ако сега се направи поръчка за закупуването на смартфоните Google Pixel 2 и Pixel 2 XL, те ще пристигнат към 29 октомври, понеже поръчките във фирмения интернет магазин Google Store много нараснаха.

Но това е много по-добре от iPhone X например, за получаването на който трябва да се чакат от 4 до 6 седмици, тоест до средата на месец декември.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за