Първият смартфон на HP на Android ще се нарича Brave

0
30

Слуховете, че HP ще се върне на пазара на смартфони, след отсъствие от две години, косвено бяха потвърдени в началото на този месец. Сега в мрежата се появиха не само предполагаеми снимки на устройството, но и негови (също предполагаеми) характеристики. Сайтът, публикувал информацията – Phone Arena, ни е добре познат с редовното предоставяне на неофициални данни за различни устройства и други слухове, но, не можем да кажем, че те винаги са верни. В този случай, също, за съжаление, се пораждат съмнения.

И така, според източника, новият продукт носи кодовото име Brave. Спецификациите на модела са напълно съвременни, въпреки че относно резолюцията на екрана възникват  въпроси. При диагонал от 4,5 инча, което само по себе си се явява спорен избор спрямо стандартите към настоящия момент, резолюцията е 1600 х 900 пиксела. В съвкупност, това дава приличната плътност от 408 пиксела на инч, но HP можеше да използва и Full HD екран. Сърцето на смартфона е мощният чип Snapdragon 800, но с честота 2 GHz. Обемът на оперативната памет е вече обичайните 2 GB. Камерите са с резолюция 5 (за предната) и 14,5-МР (при основната).

В качеството на ОС, разбира се, е Android 4.2. Няма никакви данни за времето за появата на това устройство на пазара към момента.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари