Първи данни за QWERTY-смартфона Huawei M660

0
18

Смартфоните с физическа клавиатура си остават рядкост на пазара. В глобалната мрежа се появи информация за такова устройство, произведено от китайската компания Huawei. Моделът разполага с хардуерна клавиатура и външно напомня на моделите, които сме свикнали да виждаме от канадския производител Research in Motion.

Освен характерната клавиатура, M660 разполага още с 3,2-инчов сензорен дисплей, Bluetooth 2.1, GPS и безжичен адаптер Wi-Fi 802.11 b/g/n. Смартфонът работи под управлението на операционната система Android 2.3. Паметта на устройството може да бъде разширявана с помощта на карти microSD с капацитет до 32 гигабайта. Тактовата честота на процесора, размерът на вградената памет и останалите технически характеристики на устройството засега остават неизвестни.

Както съобщава ресурсът Phone Arena, смартфонът първоначално ще се продава на американския пазар, но е възможно по-късно той да се появи и в Европа. Информация относно датата за началото на продажбите на Huawei M660 и ориентировъчната му продажна цена засега също не се съобщава.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари