Първи изображения на Huawei P40 Pro

1
8409

Huawei най-редовно предлага на пазара нови флагмани и следващата година трябва да анонсира Huawei P40 и Huawei P40 Pro. Серията „Р“ включва смартфони за всички, които искат приличен съвременен смартфон с висококачествена камера, който може да прави първокласни снимки и великолепни видеа.

Смартфоните Huawei P40 са реална алтернатива на флагманите на Samsung и Apple, а фамилията Huawei P40 ще се конкурира преди всичко с телефоните Galaxy S11.

Анонсът на новите устройства се очаква да се състои през пролетта на следващата година, но не е изключено да бъдат показани по време на изложението MWC 2020 през месец февруари тази година. А сега в уеб пространството се появиха две изображения, които уж показват Huawei P40 Pro.

Не е показан целия смартфон, а само неговата горна част. Но се вижда дисплей тип водопад, а в предния панел има прорез, в който може да се побере двойна или дори тройна камера.

Според изтеклата неофициална информация, Huawei P40 Pro ще има OLED екран с резолюция QuadHD+ и кадрова честота 90 Hz. Ще се използва системата върху чипа Kirin 990 с висока производителност. Според тази информация, основната камера ще има цели седем оптични сензора, като резолюцията на главния ще бъде 64 МР. Очаква се 10х оптичен зум без загуби и 100х цифрово увеличение.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Kuzmanovv
Kuzmanovv

Дано да не е „водопад“ … 🙄.