Първи официален тийзър на Xiaomi Mi 6: двойна камера

0
37

Преди няколко дни, Xiaomi все пак призна, че представянето на новия флагмански смартфон Xiaomi Mi 6 ще се проведе на 19 април 2017 година. И сега китайският производител стартира традиционната рекламна кампания за привличане на вниманието към този апарат. А в първата част от кампанията се появи тийзър клип, публикуван на официалната страница на Xiaomi в местната социалната мрежа Weibo.

В клипа се говори за набора от иновативни функции в Xiaomi Mi 6, една от които ще стане двойната камера на гърба на устройството. Което, между другото, се потвърждава и от неофициално-изтеклата информация, според която смартфонът ще получи двойна камера с мощен 12 Mp сензор Sony IMX386.

Клипа можете да изгледате от тук. Предварително предупреждаваме обаче, че той е доста сложен за разбиране, ако не знаете китайски език. Въпреки, че носителите на езика със сигурност ще го намерят за малко смешен и позитивен.

Съдейки по слуховете, на 19 април, Xiaomi веднага ще представи два нови смартфона Xiaomi Mi 6 и Mi 6 Plus съответно с 5,1 и 5,7″ дисплеи. Те работят под въздействието на чипсета Snapdragon 835, предна 8-Мегапикселова камера със сензора IMX 268 и платформата Android 7.1.1 Nougat с фирмената обвивка MIUI. А цената им ще варира от 2199 юана до 3699 юана за основния вариант Mi 6 Plus с 6 GВ RAM и 256 GВ флаш памет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за