Първи снимки на смартфона Meizu MX2

0
196

След по-малко от две седмици, на 27 ноември, в китайската столица Пекин ще се състои анонсът на смартфона Meizu MX2. Поканите, изпратени от компанията, изглеждат доста необичайно. Представителите на пресата получили прозрачни пластмасови панели с формата на новия телефон и кутии от хартия, подобни на опаковката на смартфона.

В поканите е посочена само датата за провеждането на мероприятието. Засега информацията за новия продукт остава крайно оскъдна. Очаква се Meizu MX2 да бъде оборудван с по-голям екран в сравнение с тези на предшествениците му – двуядреният Meizu MX и четириядреният Meizu MX Quad-core.

Съдейки по появилите се в глобалната мрежа изображения, резолюцията на екрана на смартфона е 1280 х 800 пиксела, а диагоналът на дисплея, според слуховете, е в диапазона между 4,57” и 4,8 инча. Съотношението на страните му по всяка вероятност е 16:10. За разлика от предходните модели, сензорните бутони за управление са разположени върху екрана на смартфона, а не под дисплея. Телефонът е оборудван и с два високоговорителя.

Новият продукт на китайската компания, както и неговите предшественици, работи под управлението на Flyme OS на основата на Android. Напълно е възможно Meizu MX2 да се доставя с новата версия на платформата Flyme OS 2.0 на базата на Android 4.1.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари