Първи снимки на 6-инчовия Meizu MX5 Pro

0
20
След снимките с участието на Meizu MX5 в мрежата изтекоха и снимките на Meizu MX5 Pro, който трябва да получи екран с диагонал от 6″. Съдейки по тези данни, фаблетът ще има много тънък корпус, а оформлението му ще е в традиционния за производителя минимализъм.

По изображението е трудно да се каже от какво е направен самия корпус, но очевидно конструкцията е метална. Също така се виждат и бутоните от дясната страна – тук е бутона за включването и контрола на звука. За момента обаче няма никакви подробности относно техническото оборудване, но знаем само, че той трябва да получи по-съвременен хардуер от моделът MX5.

Необходимо е също да се предположи, че Meizu MX5 Pro ще има всички шансове да се превърне в първото устройство, базирано на 10-ядрения чип MediaTek Helio X20, в основата на който стоят три групи ядра: две мощни Cortex-A72 с честота от 2,5 GHz, клъстер от 2-гигахерцови четири ядра Cortex-A53 и квартет Cortex-A53 с честота от 1,4 GHz.

Имайки предвид съответните характеристики на MX5, Pro-версията трябва да получи 3 или 4 GB оперативна памет, най-висок клас камери, капацитивна батерия и екран с резолюция поне QHD (2560х1440 пиксела). Също така, по-рано беше спомената и едва забележима странична рамка, която би трябвало да стане една от основните особености на обновения флагман на компанията.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за