Първи снимки на iPhone 5S

4
138

Вече сме чували, че Apple възнамерява да ускори процеса по представяне на своите смартфони и тяхното тестово производство може да започне още този месец. Ресурсът ETrade Supply съобщава, че доставчиците на компоненти за новия iPhone вече са одобрили мострите на своите продукти и скоро ще бъде пусната партида от 50 до 100 000 смартфона.

Според различни източници на информация, iPhone 5S трябва да постъпи в продажба или през първата половина на 2013 г. или до края на лятото. Това е необходимо, за да се постигне по-голяма конкуренция на новия флагман на Samsung, чиито продажби също са планирани да започнат през първата половина на следващата година.

ETrade Supply публикува и няколко снимки на корпуса на новия смартфон. Както може да се види, устройството външно по нищо не се различава от iPhone 5 – същият дизайн, същите размери и същият диагонал на екрана. Особености се забелязват във вътрешността на смартфона (ако това наистина са негови снимки) – малко по-различно закрепване на платката. Така Apple, както и в случая с iPhone 4/4S няма да рискува (евентуално) да променя апарата външно, а ще се ограничи само до подобрения в хардуера и софтуера.

Някои журналисти поставиха под съмнение факта, че на изображенията е показан панела именно на iPhone 5S – възможно е това да е някакъв предварителен тестов образец на iPhone 5, който по незнайни причини да не е бил одобрен. Както и в други подобни екземпляри, всички идентификационни символи са заменени с буквата „Х“.

Въпреки това, не трябва да се изключва и възможността, че действително това са първите снимки на новия смартфон на Apple, който се очаква да бъде по-мощен от iPhone 5 и да не притежава неговите недостатъци, както, например, падащото покритие.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари